3 perfekte feriedestinationer med din kæreste

Du skal ud og rejse med kæresten til sommer, men er rigtig meget i tvivl om hvorhen. Det er ikke sikkert i har samme interesser så det kræver der er en middelvej for i begge kan være glade og samtidig have en fantastisk tur sammen. Her kommer tre gode forslag på byer, som vil hjælpe jer godt på vej, når i skal vælge ferie.

London

Den klassiske feriedestination er London. Her er der oplevelser for en hver smag, både hver for sig og fælles. I London kan man samtidig finde billige eventyr til en god pris, det er bare at google sig frem. Så kan man se London Eye og sejle på Themsen til det romantiske hjørne, London Dungeon til det uhyggelige og Big Ben, Buckingham Palace & Tower of London til det kulturelle. Der er rigeligt med oplevelser, så det er bare at pakke tasken og komme afsted. De fleste ting her kan ses på en forlænget weekend, så hvis man bare mangler en hygge weekend kan det også være en mulighed. Der findes gode flybilletter over det hele, og billet til London kan fås i gode billige prisklasser.

New York

Er i til det helt store storbyliv, hvor byen aldrig sover, så er New York lige noget for jer. Her er der også en masse at se og opleve. Masser af restauranter og barer og enormt mange kulturelle oplevelser. New York er en must see i løbet af ens liv. Vil du gerne opleve The Big Apple, som det også er kaldt, så er det bare med at komme afsted. Kulturelle oplevelser her er Fifth Avenue hvor i kan opleve Empire State building, som er romantisk i sig selv, men i kan også komme op og få en fantastisk udsigt over byen. Stedet er jo kendt for stedet man frier til sin kæreste. Samtidig er det også muligt at komme helt tæt på Rockefeller centeret. Mulighederne er uendelige. Museerne er uendelige. Et af verdens største museer er The Museum of Natural Hipstory, som samtidig ligger tæt på den berømte Central park, hvor i kan tage jer en romantisk gåtur.

Shanghai

Vil i gerne opleve en helt ny kultur med anderledes mad og historisk kultur i massevis, så er Kina’s største by Shanghai perfekt for jer. Væksten årlig er enorm og maden er de fleste steder billig. Rundt i Shanghai kan man se de flotte gamle bygninger, når man går ned ad den mest berømte gade I Kina ”The Bund”. Man kan nyde den kæmpe panoramaudsigt fra skyskraberne. Man kan opleve museer om Kina’s historie og tage på deres billige kopi-markeder med massere af kode tilbud.

Lyder nogle af disse feriedestinationer som nogen for dig, så kan du finde disse rejser og mange flere utroligt billige på rejsepriser.dk.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *