Tag dit ERP-system med på ferien

Står du og skal ud at rejse? Så kan tvivlen om at arbejde godt komme til at opstå, det er muligt uanset om du er afsted med dit firma på en rejse, eller om det er en privat ferie med familien.

Er et fjernskrivebord noget for dig?

Vi drømmer alle om varme sommerdage, pool kanten og lyden af vores familie som har det sjovt! Men det kan godt være svært i en hektisk hverdag at finde tid og overskuddet til at tage på ferie midt i hverdagens stress og jag, og især hvordan man kan tage væk fra sit arbejde, kan være svært for mange.

Det problem kan du nemt løse, hvis du arbejder i Navision, det er nemlig her muligt at tilgå NAV fra et fjernskrivebord, alt det kræver er at du har internetforbindelse.

Forestil dig at de ringer fra kontoret og har brug for akut hjælp, hvad gør du hvis du er på ferie og ikke kan løse opgaven, ved at forklare din kollegaer hvordan de skal gøre?

Frygt ej! Der findes råd for dette problem!

EPR-system via fjernskrivebordet

Alt det kræver er at du kører dit ERP-system via et fjernskrivebord, så alt du har brug for er din computer og internet opkobling, hvor du befinder dig. Arbejd nemmere og smartere!

Tag du blot din computer med under armen, når du skal på familie rejse. Du kan nemt og sikkert tilgå dit ERP-system når du er på ferie, så imens du ligger ved poolen og kan høre familien plaske rundt og have det sjovt, kan du med god samvittighed åbne computeren og få lidt af det presserende arbejde gjort, så bunken ikke er ligeså uoverskuelig når du er retur fra din ferie.

Du kan sikre dig at regnskabet er blevet ordnet, kunderne faktureret, og at alt i det hele taget er i orden, alt imens du sipper til en kold cola ved pool kanten og kan nyde synet af din familie.

I takt med at vi bliver mere mobile, er det perfekt at have friheden til at kunne arbejde overalt i verdenen, så hvis man skal på en længere rejse, kan man arbejde uanset hvor i verdenen man befinder sig. Alt det kræver er at du har din computer med og kan tilgå internettet, så er du kørende i løbet af få minutter.

Når arbejdet er udført, kan du med god samvittighed nyde resten af dagen i selskab med dine nærmeste, tage ud og se på en flot solnedgang, dykke med hajer, se en koral rev, svømme med delfiner, tage på sightseeing, mulighederne er uendelige.

Du kan arbejde nemmere, smartere og mere effektivt ved at organisere NAV efter dit behov, læs hvordan her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *