Hvor skal vi sove i nat?

Hvor går næste rejse hen, og hvor skal i overnatte og bo? Der er et hav af muligheder i dag, og flere og flere udbydere tilbyder forskellige overnatnings muligheder, og det kan være svært at vælge. Variationerne er mange, derfor kommer vi med et par råd og overvejelser der kan gøre turen lettere, inden i tager afsted.

Forbered dig på din destination

Du kan vælge at tage den billige løsning og overnatte på vandrehjem, eller måske forkæle dig selv og familien med et lækkert hotelophold hvor alting er sørget for. Eller var det noget med en privat RBNB-lejlighed hvor i laver jeres egne regler og rutiner?

Hvor går turen hen? Vil i gerne bo tæt på byen, eller lidt mere afsides og roligt hvor der er lidt mere frihed og rum til at være lidt mere private og lidt mere jer selv. Måske sætter i pris på go gåafstand ind til byen, hvor den aktive livsstil er et must for jer. Eller måske er i mere interesseret i at alting er lige i nærheden, og i kan med gåafstand let finde ind til centrum. Sæt jer ned og få en snak om hvilken destination rejsen går til, og hvilke muligheder og prioriteter i vægter højest inden i tager afsted.

Hotel VS RBNB – Let og nemt

Fordelen ved at bo på hotel er, at du kan forvente en vis standart. Det kan være svært at finde det helt rigtige sted, men hotelspecials.dk har gjort det let og nemt for dig med et enkelt klik på deres hjemmeside.

Udover det, kan i altid finde hjælp i receptionen hvor der med sikkerhed står en smilende serviceminded medarbejder og tager godt imod jer og jeres ønsker. Der er en vis tryghed i at bo på et hotel, når i er ude og rejse, for der kan altid hentes hjælp og vejledning hos hotellets personale. Det er også her du kan få hjælp til at finde den helt rigtige lokale restaurant, og råd og vejledning af de lokale indbyggere som guider jer til seværdigheder i bliver nødt til at se. Udover det, er der selvfølgelig taget hånd om rengøringen så alt er lækkert når i vender hjem om aftenen, trætte og udmattede efter mange nye indtryk og seværdigheder.

RBNB VS Hotel – Tilpas ferien kun til jer

Hvis morgenmad inden kl.10:00, og rengøringsdamen kommer alt for tidligt, kan man også vælge det andet alternativ som Airbnb tilbyder. Fordelen ved at leje sig ind hos en lokal lejligheds udbyder er at i får en lille bid personlig oplevelse og kultur med jer på vejen. Man kan med fordel oftest lave en aftale med udlejer, som gør det muligt at tjekke ind når det passer jer. Samtidig giver en privat lejlighed flere muligheder for at fx spise morgenmad kl 13.00 og der er ingen der kommer og banker på døren fordi der skal støvsuges eller skiftes håndklæder.

Valget er op til jer, god tur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *