Råd til dig der mangler penge på rejsen

Det er ikke ualmindeligt at mangle penge på rejsen. Der kan være mange forskellige grunde til, at der ikke lige er nok penge på rejsekontoen. Hvilke grunde der er til at mangle penge, kommer vi ikke ind på i denne artikel. Vi kigger til gengæld lidt på dine lånemuligheder, når du er ude at rejse, sammen med Sammenlign.nu.

Overblikket er måske ikke helt det samme, over en privatøkonomi, når man er ude at rejse. Det kan dog alligevel være en rigtig god ide lige at tænke sig godt om, inden man vælger at låne penge. Der er heldigvis mange forskellige muligheder for at få et lån online, og derfor bør det også være muligt at finde et der passer til dig og din situation.

Kviklån – manges første tanke

Langt de fleste ved at et kviklån giver rigtig hurtigt lån. Det er lige præcis det som man står og mangler, når man er på ferie, og der ikke er nok på kontoen til at holde den ferie vi har fortjent. Når der bliver snakket om kviklån, så er det dog ikke kun hurtigt lån den ene vej. Lånet skal også betales hurtigt tilbage igen. Før du vælger et kviklån, så skal du derfor overveje nøje om du kan betale lånet tilbage igen lige så snart du kommer tilbage fra din ferie.

Kassekredit – kan give en god fleksibilitet på ferien

Der findes flere forskellige kredit løsninger. På en rejse, som ikke langt fra er overstået endnu, så ved du måske ikke præcist hvor mange ekstra penge du har brug for. Her kan det være smart at vælge kassekreditten som dit ferielån i stedet for de mere faste kviklån. I forhold til udbetaling af lånet, så er det lige så hurtige som kviklånet. Som standard betales hele kassekreditten tilbage over 12 måneder, men da renten på denne form for lån også er ganske høj, så anbefaler vi at det bliver betalt hurtigere tilbage.

Minilån – et lille forbrugslån er for mange det billigste

I mange tilfælde er det ikke muligt at betale hele lånet tilbage lige så snart man kommer hjem fra ferien, men vil gerne betale det tilbage i små bider en periode. Dette kunne eventuelt være over et år, så det er betalt tilbage næste gang familien skal på ferie. Får du ikke betalt lånet tilbage indenfor 6 måneder, så vi det næsten altid være den billigste måde at låne på. Har du ikke helt styr på din privatøkonomi, her mens du sidder på en ferieø et sted i middelhavet, så er dette en mere sikker måde at låne på, end de andre typer.

Lige meget hvad, så skal du i så vidt muligt omfang vælge den form for lån der passer til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *