5 tips til at bestille den bedste afbudsrejse

Hvis du gerne vil rejse billigt, så er en afbudsrejse den bedste løsning. Afbudsrejser sælges ekstra billigt, da folk tidligere har booket dem, for herefter at afmelde dem.

Eftersom at der er så mange forskellige typer afbudsrejser, kan det dog virke svært at finde ud af, hvad man skal kigge efter for at finde de bedste priser og rejser.

I denne guide vil vi give dig de 5 vigtigste ting, som du skal gøre for at finde den bedste afbudsrejse.

Bestil din rejse et par måneder i forvejen

Det første råd på vores liste er, at bestille din rejse i god tid. Fordelen ved at bestille i god tid er at du både finder de bedste priser, kan være mere fleksibel i forhold til planlægning af ferie og afrejsetidspunkt.

Langt de fleste afbudsrejser er i Europa eller til charterdestinationer, hvor priserne er lavest cirka 8 uger før afrejse.

 

Rejs ikke i højsæsonen

Det andet tips på vores liste er, at sørge for at rejse uden for højsæsonen. Priserne er altid højst i højsæsonen her om sommeren, men hvis du kigger uden for juli måned, så vil du finde rejser, som er langt lavere.

Udover at priserne er lavere er der ofte mindre proppet med mennesker de populære steder.

 

Bestil både fly og hotel sammen

Det tredje tips på vores liste er, at sørge for at bestille både fly og hotel sammen.

Det er for det meste meget billigere at bestille både fly og hotel sammen, da rejseselskabet, skal have solgt begge dele, for at tjene flest penge.

Du kan selvfølgelig kigge på hotelpriserne i området, men det er normalt ikke muligt at finde noget der er billigere i samme kvalitet.

 

Kig på andre lufthavne end København

Det fjerde tips på vores liste er, at sørge for at kigge på afgang fra andre lufthavne end København. Mange af afbudsrejserne afgår fra Billund, hvilket gør det oplagt også at inddrage Billund i dine søgninger.

Det gælder også hvis du bor i Billund området at du skal inddrage Købehavn i dine søgninger.

 

Sørg for at have udenlandsdata på telefonen

Det femte tips på vores liste er, at sørge for at have udenlandsdata på telefonen. Selvom at dette punkt ikke direkte har noget at gøre med bestilling af afbudsrejsen, så er det vigtigt. Du kan spare mange penge ved at få udenlandsdata i dit abonnement.

Udover udenlandsdata, så er det også vigtigt at få ordnet din smartphone inden du tager afsted, hvis den er gået i stykker.

Årsagen til at det er vigtigt, er af hensyn til at det er meget lettere end at skulle have lavet den i et andet land.

Hvis du bor i Vejle, så kan du få lavet iPhone reparation i vejle hos irep.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *